2013-12-02 09:07:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ön sem csalhatatlan

Napi horoszkóp december 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Régóta viaskodik valakivel, és e harcban - talán észre sem vette -, de teljesen függővé vált tőle. Annál közelebb kerülhetnek végül egymáshoz, minél nemesebb formát ad a küzdelemnek. A végén még társak is lehetnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma csupa jó dolog történhet önnel, ami átvarázsolja ennek a hétfőnek a szokásos rettenetét. Kifejezetten jól érezheti magát a munkahelyén is, és még az a csoda is megeshet önnel, hogy élvezi a munkáját. De a munkatársait mindenképpen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma nagy szüksége lehet a higgadtságára. Az események felgyorsulhatnak ön körül, és ezt még önnek is nehezére eshet követnie. Ám, ha felveszi a ritmust, ha elkapja a „flow”-t, akkor a helyzet hullámlovasává válhat.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jót tenne önnek egy kis kikapcsolódás, szórakozás. Eddig mindig a háttérbe húzódott. A családjában is ön volt a láthatatlan gondoskodó. Most itt az ideje annak, hogy kicsit a fénybe álljon. Sütkérezzen benne, dicsekedjen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai nap a megoldások napja lehet. Sokféle ügyes-bajos dolgára pontot tehet, amik eddig nyomasztották. A megoldás úgy adódik, mint égből a villám. Szinte egy csapásra. Maga sem érti, hogy mindez eddig miért nem jutott az eszébe.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Valaki a tanácsáért folyamodik önhöz. Vigyázzon, mit mond, mert nem helyes, ha ön akar dönteni mások helyett. Ez esetben ugyanis a felelősség is az öné lesz. Ekkora terhet nem vehet a vállára! Csak a mérlegelésben segítsen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Rengeteg a zavaró körülmény a mai napon, érzelmi viharokra, és/vagy időjárási frontokra számíthat. Ezért a nagy koncentrációt igénylő munkákat jobb, ha inkább elhalasztja máskorra. Hirtelen döntéseket kell ma hoznia.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Enyhül az utóbbi időszak komorsága a szívében. Valaki a segítségére lehet a felhőoszlatásban a mai napon. Talán csak egy mosolyt kap, talán egy virágot, csókot, vagy még annál is többet... Nem több ez a kaland, de nem is kevesebb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Egy munkahelyi intrika aligha lehet önre hatással. Szerencsére ma sem hagyta otthon a felhőjáró cipőjét, ezért képes mindent felülről, és így kívülről szemlélni. Az alantas dolgok távol állnak öntől. Ezért nem is keveredik bele.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Hibát követett el az életében, akár belátja ezt, akár nem. Ha tagadja, akkor sajnos csak egyre távolabb kerül a megoldástól. Ha viszont belátja, akkor máris elkezdheti a jóvátételt. Nem lesz nagy a büntetés, sőt, élvezni fogja.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az utóbbi időben úgy viselkedett, mint egy faltörő kos: senkit és semmit nem vett figyelembe, ha a céljait el akarta érni. Ma ezzel valakit nagyon megbánthat. A könnyeit látva azonban még önről is kiderülhet, hogy van szíve.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön sem csalhatatlan, ezért ma óhatatlanul szembesülnie kell egy hibájával. Ne sértődjön meg, ha ezt valaki felrója önnek. Az illető egyáltalán nincs rossz szándékkal ön iránt, de valakinek fel kell nyitnia a szemét. Hálálja meg!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: